Corestone Nature

Vi er ekstremt stolte af vores seneste innovation: “EPI Corestone Nature”.
Vores passion for at skabe smukke designprodukter til alle har inspireret dette nye produkt.
Det er et smart og kraftfuldt gulvsystem og fås i ca. 26 farver.

Råt og rustikt

 I vores verden går bæredygtighed, funktionalitet og smukt design hånd i hånd. Og i den ånd har vi udviklet et enestående produkt, der har betonens naturlige udseende og struktur samt stærke egenskaber. EPI Corestone Nature har en ekstremt lang levetid på op til fyrre år, hvilket giver dig et gulv, der holder hele livet.

 EPI Corestone Nature er nemt at holde rent, stort set vedligeholdelsesfrit og kan gulvet lægges i kombination med gulvvarme eller over eksisterende gulve.

Se og mærk vores gulve 

At vælge nyt gulv er en stor beslutning og en investering. Det er vigtigt at træffe det rigtige valg. Det er fint at researche online, men det er svært at forestille sige det endelige reultat på baggrund af digitale fotos. For at give vores kunder muligheden for at opleve vores gulve i virkeligheden, har vi åbnet EPI Danmark showroom i Valby og i Silkeborg. 

Unikke egenskaber

  • Fugefrit
  • Slidstærkt
  • Nem vedligeholdelse og rengøring
  • Velegnet til påføring over flisegulve
  • Meget lang levetid
  • Velegnet til gulvvarme
Et tofarvet EPI gulv i Corestone Nature

Inspiration

Komfortabel og ren

EPI Corestone Nature er et naturligt designprodukt, der passer ind i det moderne hjem og som tåler dagligt brug og slid. Uanset om du er på udkik efter et gulv til hjemmet, butikken, kontoret eller showroomet giver Corestone Nature dig næsten uendelige muligheder. 

EPI Corestone Nature fås i de fleste farver, både som ensfarvet og i tofarvede varianter. Systemet er fugefrit med alle de fordele der ligger i det, og produktet er velegnet til påføring på eksisterende gulve. Besøg vores showroom og oplev vores gulve.