Revner hører fortiden til med EPI Membrane

Mange mennesker vælger et PU gulv på grund af dets stilfulde udseende og behagelige egenskaber. Derfor udviklede vi EPI Superbase PU gulv med en speciel revneoverbyggende membran. Denne membran absorberer 99% af alle revner, så med denne løsning vælger du sikkerhed, komfort og holdbarhed. Desuden reducerer denne kombination akustikken i rummet med op til 16 dB. 

Hvad forårsager revner i et PU gulv?

Et PU gulv har en super stærk vedhæftning til undergulvet. Hvis der opstår en revne i PU gulvet, er dette ofte resultatet af en revne i undergulvet. Heldigvis er EPI PU gulve elastiske. Takket være denne elasticitet vil små revner i undergulvet ikke få PU gulvet til at revne. Hvis revnen i undergulvet bliver større, vil du se en revne eller en lys stribe i PU gulvet.

Kan jeg forhindre revner?

Tit! I mange tilfælde kan revnedannelse forhindres ved korrekt forbehandling af undergulvet. Hvis du har gulvvarme, skal du sørge for at overholde opvarmningsprotokollen. Hvis du har et nybygget hus, og gulvet stadig er nødt til at lægge sig, eller hvis du har at gøre med dilatationer (bevægelsesfuger) i dit hjem, tilrådes det at tage ekstra forholdsregler.

EPI Superbase Grey Light PU gulv i New Yorker look. Membran, akustikmåtte, fugtspærrer, polyurethan gulv, komfortgulv, betonlook

Vælg sikkerhed

Har du et nybygget hus, eller ønsker du bare sikkerhed? Vælg derefter EPI Superbase PU gulv i kombination med EPI membranen. Du kan bygge bro over krympning og afregning med en bredde på op til 2,5 mm. Dette ser ikke ud til meget, men det er en enorm mængde. Revner på grund af krympning og afvikling af mere end 2,5 mm er kun forårsaget af konstruktionsfejl og naturkatastrofer. Med en statisk revnedannelse på mindst 2,5 mm falder EPI Superbase støbt gulv i kombination med membran i den højest mulige revnedannende klasse (A5).

Yderligere fordele

Et standard EPI Superbase PU gulv er allerede superstærkt og behageligt. Hvis du tilvælger EPI membranen, bliver dit gulv endnu mere behageligt. Fordi Superbase PU gulv med membran reducerer kontaktstøj med 16 dB, opfylder dit gulv mere end de europæiske standarder for gulve i lejligheder. Og sidst men ikke mindst: EPI Superbase PU gulv med membran er helt opløsningsmiddelfrit og indeholder for det meste naturlige råmaterialer og fyldstoffer. Godt for miljøet. Din etage varer i gennemsnit fyrre år, og derefter kan det støbte gulv genbruges til fyldstof til et nyt gulv.

Læs andre nyheder

Støjreduktion op til 20dB

Støjreduktion op til 20dB

Et standard EPI Superbase PU gulv er allerede superstærkt og behageligt. Hvis du vælger den ekstra EPI-membran også kaldet akustikmåtte, bliver dit gulv endnu mere behageligt. Akustikmåtten reducerer tøj med 16 dB og det betyder ganske meget for oplevelsen af...

læs mere
Ekstra beskyttelse af dit gulv mod ridser

Ekstra beskyttelse af dit gulv mod ridser

 Et elegant PU designgulv der modstår langt de fleste ridser Vi arbejder løbende med at styrke vores gulvsystemer mod ridser og vi er kommet rigtig langt. Senest har vi udviklet en ekstra "ridsebarriere", der er tilføjet vores PU gulve. "Ridsebarrieren reducerer...

læs mere

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, eller for at lave en aftale.

AdressE

Høffdingsvej 34 C2
2500 Valby
Danmark

Telefon

+45 22390075