Bæredygtighed & miljø

Virksomhedens sociale ansvar og bæredygtighed 

EPI er en familievirksomhed. Virksomhedens sociale ansvar ligger i vores DNA. Vi ønsker, at de næste generationer skal vokse op sunde og glade. Miljøbevidsthed er en vigtig del af EPI-virksomhedskulturen, hvorfor vi bruger genbrugspapir, energieffektiv belysning og udstyr, genanvendelige blækpatroner og it-udstyr i vores forretningsprocesser.

Mod en bæredygtig kæde

Vi vælger vores leverandører med stor omhu for at sikre, at de også er opmærksomme på miljøet og deres personale. Vores råvarepartnere er førende europæiske leverandører, der følger de samme principper som vi gør og har et klart program for ansvarlig pleje.

EPI Gusto Terrazzo vloer
EPI Gusto Terrazzo vloer

Minimer affald og tilskynd genbrug

EPI sikrer, at affaldet fra produktionsprocessen er minimalt. Det resterende affald, der opstår, adskilles og bortskaffes på en meget miljøvenlig måde. Vores fabrik sparer energi ved at bruge moderne maskiner med tidsafbrydere og korte procestider. EPI fungerer i henhold til et styringssystem i overensstemmelse med NEN-ISO 9001 og NEN-ISO 14001. Selv vores emballagemateriale er miljøvenligt. Det er genanvendeligt og FN-certificeret. 

I modsætning til andre gulvsystemer er der intet produkt og / eller skærtab, når vores kunder installerer vores gulvprodukter. Alt materiale, der er tilbage, kan let genbruges til næste projekt. Denne genbrug resulterer i en betydelig årlig reduktion i den samlede affaldsmængde. EPI-gulvsystemer er nemme at vedligeholde og rengøre med vand og økologiske rengøringsmidler.  

EPI Corestone Classic

Udvikling af miljøvenlige produkter

Vi investerer meget tid og penge i at udvikle innovative, miljøvenlige produkter. Derfor garanteres EPI-gulve at være holdbare og forblive i god stand i længere tid end gulvsystemer fra andre producenter. For eksempel er den uovertrufne levetid for et EPI Superbase støbt gulv tredive til fyrre år. Kun det øverste lag skal udskiftes hvert syv til tolv år. Derudover kan et EPI-gulv altid tjene som grundlag for et helt nyt gulv.

Vores gulvsystemer er opløsningsmiddelfrie og / eller vandbaserede, hvilket minimerer emissionen af ​​flygtige organiske forbindelser. EPI’s produkter indeholder stort set naturlige råmaterialer såsom biopolymerer og naturlige fyldstoffer.

EPI PU-støbte gulve er hovedsageligt baseret på rene og modificerede vegetabilske olier i kombination med mineralfyldstoffer og pigmenter. Vores gulve er fri for blødgørere og PVC og indeholder ingen kemiske fortyndervæsker. Produkterne indeholder ingen flygtige organiske komponenter (VOC-fri) og har derfor næsten ingen emissioner, efter at produkterne er hærdet.