Research and development

Mere end 30 års specialisering

EPI har været specialist i syntetiske harpiksgulve i mere end 3 årtier. Vi er ikke fordi vi løber bag fakta. Vi er det, fordi vi løbende overvåger markedet, fordi vi ved, hvad vores kunder ønsker, og fordi vi dag for dag undersøger, hvad der er teknisk muligt. At stå stille går baglæns, og det kan vi ikke lide ved EPI. Derfor investerer vi tid, kapacitet og penge i vores afdelinger for Research & Development en Quality & Control.

Førsteklasses kvalitet

Hos EPI leverer vi kvalitet. Det er vigtigt for vores kunder og lige så vigtigt for os. Som producent overvåger vi nøje hele produktionsprocessen i vores gulve trin for trin. På denne måde kan vi garantere den højest mulige produktkvalitet i alt, hvad vi udvikler og leverer.

krastest

Kontinuerlig innovation

Der sker meget i verdenen af ​​syntetiske harpiksgulve. Nye teknologier, nye produktionsmetoder, nye råvarer, nye love og regler. På EPI er vi på toppen af ​​det. Vi overlader intet til tilfældighederne. Når vi ved, at noget kan gøres bedre, sørger vi for at gøre det bedre.

Kontinuerlig investering

Fordi forskning og udvikling og kvalitet og kontrol er så vigtige i vores virksomhed, har vi løbende investeret i disse afdelinger i de senere år. Både forskning og udvikling og kvalitet og kontrol har adgang til et ultramoderne laboratorium på over 250 m2. Her arbejder vores fem specialister med det mest moderne udviklings- og analyseudstyr, så vi kan give vores kunder den kvalitet, de er vant til fra os hver dag.