Bliv inspireret

Vores farver

Vi har samlet en lang række af de smukkeste farver i vores EPI kollektion. Du kan se mange af vores ensfarvede gulve her. Du er også mere end velkommen til at booke tid i et af vores EPI Danmark showrooms for at se alle farverne i virkeligheden og mærke den gode kvalitet. Du har også mulighed for at downloade vores farvekatalog. 
Vores ensfarvede gulve kan tones i alle RAL og NCS farver. 

Se farver >

Referencer

Bliv inspireret af nogle af de smukke gulve vi har leveret. EPI gulve er det perfekte fundament for ethvert interiør og det er kun dine ideer og dine drømme der sætter grænsen.

Se referencer >

EPI 500m2 showroom i Valby, hvor EPI PU designgulve kan opleves i fuld størrelse. Epoxy, fugtspærrer, membran, akustikmåtte, komfortgulv, polyurethan

EPI Blog

På vores blog deler vi tendenser, viden, erfaringer og nyheder. Vi fortæller mere om vores gulve og giver dig et kig bag kulisserne i EPI.  

Læs alle tendenser>

Wall of EPI

Vi poster regelmæssigt på Instagram og du kan følge os på @epi_danmark_partner eller brug hashtagget #epifloor. Hvis du vil se hvordan vi laver gulvene, kan du tjekke @epi_projects ud.

Se Wall of EPI >

EPI x Pinterest

Hvis du leder efter inspiration er Pinterest et godt sted at starte. Følg os på @epidanmarkpartner. Her kan du se nogle udpluk af de mange designmuligheder EPI gulvene åbner for. 

Se EPI x Pinterest >