Hvorfor EPI?

EPI sætter standarden for moderne fugefri gulve. EPI er din sikkerhed for høj kvalitet og håndværksmæssig korrekt udførsel.

EPI er et familiefirma med stærke traditioner.

EPI er et uafhængigt hollandsk familiefirma. De har lagt deres hjerte og sjæl i at udvikle og designe førsteklasses fugefrie gulve i næsten 30 år. Det er passionen for produkterne, ønsket om at levere smukke gulve og vores mange glade kunder, der driver virksomheden fremad.

Smukt design og funktionelle produkter til ethvert formål

Vi producerer og leverer designgulve, sportsgulve, parkeringsdæk og industrigulve. Vores gulve fås i et væld farver og designs, og mulighederne for at sætte dit personlige præg er næsten ubegrænsede. Du kan finde certificerede EPI partnere i hele landet og vi har showroom i både København og Silkeborg.

EPI Superbase kleur Fauzi

Kun det bedste er godt nok

EPI er både producent, distributør og ansvarlig for certificering og uddannelse af insatallatørne. Det betyder at vi er meget tæt på hele leverancekæden og at vi kan kontrollere kvaliteten i alle led. Vi bruger kun de bedste råvarer og alle være processer er underlagt en streng kvalitetskontrol. Det betyder, at vi kan garantere kvaliteten af ​​vores gulve og sikre rettidig og sikker levering.

Forskning og innovation er fundamentet for fremtiden

EPI går foran med forskning, udvikling og innovation. Udviklingsafdelingen hos EPI Group Holland har et fuldt udstyret moderne laboratorium med det nyeste højteknologiske udviklings- og analyseudstyr. Vores kemikere arbejdere hver eneste dag på udvikling af nye løsninger og finjusteringer og optimering af eksisterende produkter.  Vi er altid på udkik efter en ny spændende finish eller en forbedret egenskab.

Showroom

Et gulv er en stor investering. Vi forstår alt for godt, at beslutningen om at købe disse gulve ikke træffes natten over. Undersøgelsen starter muligvis online, men du træffer ikke beslutninger om køb på grundlag af digitale fotos. For at give vores potentielle kunder muligheden for at opleve vores gulve i det virkelige liv har vi åbnet EPI Danmark showroom i Valby. I dette 500m2 store showroom kan du og dine kunder lære vores systemer at kende på tæt hold.

Vores systemer overholder altid alle gældende krav og standarder

Overholdelse af de gældende regler er vores ansvar. Vi ønsker ikke, at vores kunder selv skal finde ud af, om vores systemer er udviklet og leveret i overensstemmelse med de nyeste standarder. Vi leverer vores produkter i overensstemmelse med de gældende NEN-ISO 9001/14001 standarder.

Showroom med udstilling af PU design- & komfortgulve i New Yorker look