EPI Projekt rådgivning

Nyttige ressourcer, information og links om EPI-produkter til at hjælpe dig med at vælge det rigtige gulv til dit projekt.

Vi hjælper dig med dit projekt

Uanset hvad dit projekt er, skal gulvet som oftest opfylde en række krav og standarder, og selvfølgelig se godt ud og være slidstærkt. EPI har lagt hjerte og sjæl i at udvikle og designe førsteklasses selvnivellerende fugefri gulve i over 30 år. Den viden og erfaring bruger vi til at hjælpe dig med at vælge det bedste gulv til dit projekt. Tjek vores referencer for inspiration.

Vores gulve bidrager positivt til bæredygtighedsmålingen af bygninger, for eksempel til BREEAM-certificeringen. EPI Superbase-gulvet (polyurethan) er inkluderet i Mindful Materials biblioteket, hvor alle HPD’er (Health Product Declaration), certifikater og testresultater er listet samlet. Building Material Scout indeholder alle de oplysninger om vores produkter, som du skal bruge til dit projekt. 

Du er naturligvis meget velkommen i vores EPI Showroom i Valby – efter aftale – her kan du se og mærke vores gulve i fuld størelse. Vi sætter en ære i grundig gennemgang og teknisk rådgivning i forhold til vores gulvsystemer. 

Hvorfor vælge et EPI-gulv

Ud over alle de æstetiske argumenter der er for at vælge et EPI-gulv er der en række vigtige praktiske egenskaber – Gulvene fra EPI er fugefri, og fordi de er fugefri, er de hygiejniske, nemme at rengøre og holde rene.

– Vores gulve er særdeles slidstærke og de har en lang levetid. Når gulvet begynder at se slidt ud, er det kun det øverste lag der skal skiftes og det kan påføres hurtigt og nemt. Du behøver altså ikke at lægge et helt nyt gulv, og den nye topcoat er så tynd, at ingen strukturel tilpasning er nødvendig. Hvis du vælger at påføre en ny topcoat, kan kan gulvet benyttes igen efter 48 timer.

– EPI tilbyder en lang række gulvsystemer, som alle har særligt tilpassede egenskaber. Vi leverer funktionsgulve, der tåler stærkt kemisk, termisk og/eller mekanisk belastning, og gulve der er har forskellige grader af skridsikring, som er elektriske ledende (ESD) og/eller UV-bestandige.

– Vores gulve fås i en bred vifte af farver, herunder alle RAL og NCS farver og vi laver også nistrede nistrede gulvløsninger. Vi har udviklet vores helt egne og unikke farvekollektioner til designgulvene. Du kan også vælge at få støbt et logo eller et mønster i gulvet.

Se alle deisignfarver her eller download farvefolderen.

Regler, retningslinjer og certifikater

Bygninger og gulve skal naturligvis overholde retningslinjer og standarder for sikkerhed og bæredygtighed. Vores eget forsknings- og udviklingsteam udfører omfattende tests, når vi udvikler vores produkter, men også når nye råvarer bruges i eksisternede produkter. Ridsemodstand, brandkrav og træk- og slagstyrke er blot nogle af de test vi gennemfører. Inden produkterne forlader fabrikken, gennemgår de streng kvalitetskontrol. Test udføres naturligvis også af eksterne parter. Har du brug for en testrapport eller et certifikat, så kontakt os venligst.

EPI er iso certificeret og arbejder i henhold til NEN-ISO 9001 og NEN-ISO 14001.

Bæredygtighed

EPI-gulve bidrager til dit projekts bæredygtighedsvurdering på flere måder:

Vores gulvsystemer er opløsningsmiddelfri og/eller vandbaserede, hvilket minimerer udledningen af flygtige organiske forbindelser. EPIs produkter indeholder en stor mængde naturlige råmaterialer som f.eks. biopolymerer og naturlige fyldstoffer.

På grund af vores systemers holdbarhed, lange levetid og lave vedligeholdelseskrav reduceres miljøbelastningen. Brugen af rengøringsmidler er lavere og vores gulve udskiftes sjældnere end andre gulve. 

I modsætning til andre gulvsystemer er der intet produkt- og/eller skæretab ved montering af vores gulve. Eventuelle rester af materiale kan nemt bruges i et andet projekt, hvilket resulterer i en betydelig reduktion i den samlede mængde affald.