Superbase PU gulve

   EPI Superbase fugefrie PU gulve, kombinerer et stilfuldt udseende med stærke egenskaber og bevist holdbarhed. PU gulvet er den oplagte løsning til kontoret og til det moderne hjem. I modsætning til de mere traditionelle gulvmaterialer er vores PU gulve varme, komfortable og lette at vedligeholde.

EPI Corestone Nature

Vi er ekstremt stolte af vores seneste innovation: “EPI Corestone Nature”. Vores passion for at skabe smukke designprodukter til alle har inspireret dette nye produkt. Det er et smart og kraftfuldt gulvsystem og fås i ca. 26 farver.

EPI PU Designgulve

EPI PU designgulve kombinerer det eftertragtede betonlook med en uovertruffen komfort. Gulvene er stilfulde og en sand fornøjelse at gå på. Ud over det æstetiske aspekt og det, at vores designgulve giver mulighed for rigtig mange farvekombinationer og nuancer, så er gulvene super nemme at vedligeholde og rengøre.

 Hvorfor vælge et EPI PU designgulv?

EPI PU designgulve er en fryd for øjet og en fornøjelse at gå på. Derfor er der også flere og flere der vælger PU gulve. Ud over det æstetiske aspekt og det faktum, at vores designgulve giver mulighed for næsten uendelige kombinationer, er der også en række praktiske fordele. 

Fugefrie PU gulve er nemme at rengøre og en perfekt løsning i kombination med gulvvarme. Fugefrie gulve er lette at lægge ovenpå på eksisterende gulve. Der er et væld af farver og udtryk at vælge imellem, og det er kun dine idéer og din kreativitet, der sætter grænserne

Se og mærk vores gulve 

At vælge nyt gulv er en stor beslutning og en investering. Det er vigtigt at træffe det rigtige valg. Det er fint at researche online, men det er svært at forestille sige det endelige reultat på baggrund af digitale fotos. For at give vores kunder muligheden for at opleve vores gulve i virkeligheden, har vi åbnet EPI Danmark showroom i Valby og i Silkeborg. 

Hvem er EPI?

EPI Group er en uafhængig, hollandsk familievirksomhed, som vi er stolte over at være en del af. EPI Group, har i tre årtier lagt hjerte og sjæl i udvikling og design af førsteklasses designgulve, sportsgulve, industrigulve og parkeringsdæk. Denne passion har været drivkraften i arbejdet med at skabe innovative gulvprodukter af højeste kvalitet.

Specialiserede installatører
EPI Danmark har indgået samarbejde med nogle af de bedste installatører indenfor gulvbranchen. Det betyder at vi trygt kan stå inde for kvaliteten af det udførte arbejde. Alle vores partnere er stolte af deres håndværk og har øje for detaljen. Hvis du vælger et EPI gulv, vil vi med glæde bringe dig i kontakt med en af vores partnere i nærheden af ​​dig. Vores partnere er EPI certificerede og vi afholder fælles kurser og efteruddannelse flere gange om året, for at underbygge leveringssikkerhed og kvalitet.