Superbase PU gulve

EPI Superbase er højkvalitetsgulve, der både er smukke og stærke. Gulvene er behagelige at gå på og passer rigtig godt til det stilbevidste hjem og på den moderne arbejdsplads. Materialet er blødt og komfortabelt og  bidrager til en god akustik i rummet. EPI gulvene er rengøringsvenlige og  super nemme at vedligeholde.

STILFULDT OG HOLDBART

EPI Superbase fugefrie gulve, kombinerer et stilfuldt udseende med bevist holdbarhed. Dette gulv tilbyder en elastisk og fleksibel løsning til hjemmet, kontoret, forretningen eller klinikken.  I modsætning til de mere traditionelle gulvmaterialer er PU gulve varme, komfortable og lette at vedligeholde. Hvis du vil have et solidt gulv, skal du ofte gå på kompromis med komforten. Vi stolte af, at det er lykkedes os at udvikle et gulv, der ud over at være superstærkt også er utroligt behageligt. 

Gulve skal opleves

Et gulv er meget mere end bare det visuelle udtryk. Følelesen under fødderne og den måde gulvet følger dine bevægelser på er en stor del af oplevelsen. Dit nye gulv ændrer også lydbilledet i rummet. I vores showroom kan du få fornemmelsen af hvordan det er at leve med et EPI gulv. Book tid og oplev dit nye gulv i vores showroom.

Unikke egenskaber

  • Fugefrit
  • Væskefast
  • Let at rengøre og vedligeholde
  • Anvendes ovenpå eksisterende gulve
  • Meget lang levetid
  • Velegnet til gulvvarme
  • Revneoverbyggende
  • Op til 20 dB støjreduktion

Bliv inspireret

EPI Corestone Cat

Lang levetid

Du kan nyde dit EPI Superbase gulv i mange år. EPI Superbase er UV-bestandig og misfarves ikke på grund af sollys. Den valgte farve vil derfor forblive som ønsket.

Blødt, varmt og trinlydsdæmpende

EPI Superbase fugefri gulv er meget behageligt i sig selv. Gulvet føles blødt og varmt og er – især når det kombineres med gulvvarme – dejligt at gå på. Hvis du gerne vil øge komforten yderligere, er det muligt at tilføje et ekstra trinlydsdæmpende lag. Dette lag giver yderligere støjreduktion og sikrer, at risikoen for revner reduceres yderligere.