Beskyt dit gulv mod ridser med vores unikke belægning

 Et elegant PU designgulv der modstår langt de fleste ridser

Vi arbejder løbende med at styrke vores gulvsystemer mod ridser og vi er kommet rigtig langt. Senest har vi udviklet en ekstra “ridsebarriere”, der er tilføjet vores PU gulve. “Ridsebarrieren reducerer risikoen for dybe ridser markant og den er helt unik i vores branche og kun tilgængelig fra EPI. Desværre kan ridser aldrig forhindres fuldstændigt, men det ekstra lag reducerer ridser med en faktor 3. I de fleste tilfælde forhindrer dette ridser ved normal brug. Det ekstra lag helt usynligt og på den måde beholdes det velkendte smukke og matte udtryk.

Ridsetesten

For at måle forskellen mellem et gulv med “ridsebarriere” og et gulv uden “ridsebarriere” udførte vi en ridsetest med en prøveplade af vores Superbase PU gulv. Vi forsynede halvdelen af ​​pladen med den specielle belægning, og derefter lavede vi dybe ridser over hele pladen. Som det kan ses på billedet, er ridserne på delen uden belægning meget dybere end ridserne på delen MED belægning. I laboratorierapporten kan vi se, at det ekstra lag reducerer ridsedannelsen med op til 3 gange. Til sammenligning kan Superbase gulvets ridsefasthed med belægning sammenlignes med et flisebelagt gulv.

Kæledyr slider lidt mere på gulvene

Generelt er chancen for ridser på gulvet højere, hvis du har børn eller kæledyr som for eksempel kat eller hund . Hvis du ved at dit gulv vil blive udsat for ekstra slid anbefaler vi, at du vælger den ekstra belægning for bedre at beskytte dit gulv mod dybe ridser. På den måde holder dit gulv sig smukt i længere tid.

Læs andre nyheder

Støjreduktion op til 20dB

Støjreduktion op til 20dB

Et standard EPI Superbase PU gulv er allerede superstærkt og behageligt. Hvis du vælger den ekstra EPI-membran også kaldet akustikmåtte, bliver dit gulv endnu mere behageligt. Akustikmåtten reducerer tøj med 16 dB og det betyder ganske meget for oplevelsen af...

læs mere

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller for at lave en aftale. 

AddressE

Høffdingsvej 34 C2
2500 Valby
Danmark