Op til 16 dB støjreduktion med EPI-membran

Et standard EPI Superbase PU gulv er allerede superstærkt og behageligt. Hvis du vælger den ekstra EPI-membran også kaldet akustikmåtte, bliver dit gulv endnu mere behageligt. Akustikmåtten reducerer tøj med 16 dB og det betyder ganske meget for oplevelsen af rummet. 

Hvordan fungerer EPI-membranen??

EPI Membranen er en to-komponent akustikmåtte og den er helt fri for opløsningsmidler. EPI membranen er med en tykkelse på 2 til 3 mm meget tyndere end de konventionelle gummimåtter, der normalt bruges som et lydabsorberende lag.

Akustikmåtten er flydende  påføres som et ekstra lag i dit Superbase PU gulv. Med en støjreduktion fra 16 dB er den europæiske standard mere end opfyldt.

EPI Superbase gietvloer keuken

Yderligere fordelee

 

Har du et nybygget hjem, eller ønsker du bare ekstra sikkerhed for et revnefrit gulv? Så giver det god mening at kombinere dit Superbase Ployurethan gulv med EPI-membranen. Kombinantionen er særdeles effektiv i forhold til mindre revnedannelser. Dette system er revneoverbyggende i forhold til revner op til 2,5 mm, hvilket er tilstrækkeligt i langt de fleste tilfælde. De revneoverbyggende egenskaber i forhold til  statisk revnedannelser på op til 2,5 mm falder EPI Superbase gulvene i kombination med EPI membranen ind under den højest mulige revneoverbyggende klasse (A5).

Læs andre nyheder

Ekstra beskyttelse af dit gulv mod ridser

Ekstra beskyttelse af dit gulv mod ridser

 Et elegant PU designgulv der modstår langt de fleste ridser Vi arbejder løbende med at styrke vores gulvsystemer mod ridser og vi er kommet rigtig langt. Senest har vi udviklet en ekstra "ridsebarriere", der er tilføjet vores PU gulve. "Ridsebarrieren reducerer...

læs mere
Revner hører fortiden til med EPI Membrane

Revner hører fortiden til med EPI Membrane

Mange mennesker vælger et PU gulv på grund af dets stilfulde udseende og behagelige egenskaber. Derfor udviklede vi EPI Superbase PU gulv med en speciel revneoverbyggende membran. Denne membran absorberer 99% af alle revner, så med denne løsning vælger du sikkerhed,...

læs mere

Neem contact met ons op als u vragen heeft, of om een afspraak te maken.

Address

Duikboot 1
3991 CK Houten
The Netherlands

Benieuwd welke vloer bij u past? Vul onze keuzehulp in

Invullen >