Reference – Privat hjem – Corestone Nature

EPI Corestone Nature

Familien Van den Bosch ønskede et praktisk og stærkt gulv til deres nye hus i Hasselt. Et gulv til køkken og stue, hvor de tre børn kan lege uden at bekymre sig om at ødelægge eller slide på gulvet. “Vi ønskede os et enkelt råt gulv ville spille godt sammen med sort, stål og træ”.

Beton look 

Kunden ønskede et gulv i betonlook til deres nybyggede bolig. Gulvet skulle være upoleret og robust i sit udtryk. Samtidig skulle gulvet være vedligeholdelsesvenligt og egnet til køkkenEfter et tip fra arkitekten valgte familien at besøge EPI i Houten. Kort før familien besøgte showroomet, havde EPI lanceret Corestone Nature-gulvene. Corestone Nature ligner et betongulv og det rå udtryk og den rustikke overflade er på på rekordtid blevet meget populært. Udover det æstetiske aspekt er gulvet også ridsefast og skridsikkert, hvilket gør gulvet ekstra sikkert for både børn og voksne.

Stilfuld indretning

Familien valgte en varm farve, der passer godt til møbler og de eksisterende trænuancer i interiøret. Den matte farve kommer virkelig til sin ret i kombination med det indfaldende lys.

Efter et år

Et år senere er familien stadig glade for Corestone Nature-gulvet. Gulvet er robust, nemt at vedligeholde og har vist sig at kunne holde til legende børn. Gulvet er stadig lige så smukt, som da det blev lagt, og det vil det blive ved med at være i mange år fremover.

Vil du have mere information om dette Corestone Nature gulv og alle mulighederne? Så download vores brochure!

^

Projekt

Familiens hjem

^

Beliggenhed

Hasselt, Overijssel, Holland

System

EPI Corestone Nature

^

Farve

EPI Corestone Nature – Concrete
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature