Reference – Kontorer Tribes – EPI PU designgulv

EPI Corestone Grey Haze stoel

Bæredygtig og vedligeholdelsesvenlig

 Tribes tilbyder inspirerende kontorer å 23 lokationer verden over. Konceptet er fleksible arbejdsområder, konferencelokaler og forretningsadresser til erhvervsnomader. Du kan altid få frisk kaffe, højhastighedsinternet og på nogle af lokationerne kan du endda benytte renseriet og få klaret dit vasketøj!

Tribes har i samarbejde med deres designbureau valgt EPI PU designgulve til flere af deres kontorfællesskabder .

Stilfuldt

Sebastiaan forklarer:  ”Tribes udmærker sig ved at være anderledes, afvige fra standarden og vi skal være unikke. Derfor har vi også brug for nogle helt særlige og unikke gulve – og derfor valgte vi EPI designgulve. ” Tribes er inspireret af nomadestammer i New Guinea”. Stilen på Rotterdam Centraal station skal passe med Huli-stammen. Så interiøret er farverigt, fyldt med gult, rød, orange og grønt. Farven “Glow” fra EPI Color Collection passer perfekt ind i dette!

Blikfang

“Jeg kunne godt tænke mig sådan et gulv derhjemme!” fortsætter Sebastiaan. ”Det er et super godt blikfang, og vi får mange positive tilbagemeldinger på det. Farvespillet i gulvet er det, der gør gulvet specielt, det gør det også, at gulvet ikke ser snavset ud. Til en efterfølgende vi er bestemt interesseret i EPI designgulve til vores næste Tribes-lokationer”

^

Projekt

EPI Superbase på kontorer, fleksible arbejdspladser og mødelokaler

^

Beliggenhed

Rotterdam, Holland

^

System

EPI Superbase – UV bestandig polyurethan

^

Farve

EPI Glow

EPI Corestone Grey Haze Living Room 3
EPI Corestone Grey Haze Pillow
EPI Superbase Glow Tribes Rotterdam Stairs
EPI Corestone Grey Haze Living Room 2
EPI Corestone Grey Haze gang
EPI Corestone Grey Haze Chair