Reference – Gasholders London – Superbase

EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Living

EPI var eksklusiv gulvleverandør til det prisvindende projekt The Gasholders. I hjertet af Kings Cross, Europas største byombygningsplan, finder du dette enorme industrielle kulturarvsprojekt. Det berømte arkitektfirma WilkinsonEyre Architects har opført tre boligbyggerier i de gamle gasholdere. Ikke færre end 145 lejligheder og taglejligheder er blevet skabt i disse unikke rammer. 

Jonathan Tuckey Design

Den monumentale bygning har fået raffinerede, tidssvarende lejligheder, hvor der er taget individuelle hensyn til beboernes ønsker. Lejlighederne er indrettede og designede af Jonathan Tuckey. Jonathan Tuckey Design er et London-baseret arkitektfirma, der har specialiseret sig i at transformere specielle (gamle) eksisterende bygninger til moderne, funktionelle bygninger og hjem. De har realiseret projekter verden over og var den perfekte partner til dette kæmpe projekt.

Målet med indretningen i dette projekt var ikke blot at lave et design, men at finde en perfekt balance mellem, hvad der var på den ene side var praktisk muligt og på den anden  side de nye beboeres særlige ønsker. 

Interiøret

Hver lejlighed har fået sit helt eget look & feel. Der er mange unikke og markante detaljer og der er brugt mange forskellige materialer til at gøre hver lejlighed unik. Bygningens mekaniske og industrielle karakter er integreret i indretningen på en elegant og funktionel måde. Der er brugt af materialer som harpiks, stål, messing, træ og beton. Der er valgt EPI PU gulve i de fleste lejligheder.

Vil du have mere information om EPI PU designgulvene og alle mulighederne? Så download vores brochure!

^

Projekt

EPI PU gulv i lejligheder og taglejligheder

^

Beliggenhed

King’s Cross London

^

System

EPI Superbase 600 NV – UV bestandig polyurethan

^

Farve

Forskellige EPI farver

EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Kitchen
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Livingroom
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Bedroom
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Living
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Study
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Bathroom
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Studio
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Office