Reference – Elektronikbutik – EPI PU designgulv

Elektronikbutik i Lunenburg har et moderne og industrielt look, og der er lagt vægt på at udtrykket matcher familievirksomhedens identitet.

Ikke hvilken som helst butik

Lunenburg har markeret sig i årevis gennem deres fremragende service og konsulenterne tager sig god tid til kunden. Indretningen er kendetegnet ved de stilrene og rå materialer, såsom træ og stål. “Det fugefri PU gulv passer perfekt til layoutet af vores butik, og EPI har leveret et perfekt gulv.” siger Robbert van Hanenberg fra Lunenburg.

Slidstærkt, rene linjer og industrielt look

”Vi har haft gulvet i et år nu og vi er yderst tilfredse med udseendet og funktionaliteten. Vi har haft stor indflydelsen på proces of design. Farvespillet er unikt, og vi har bogstaveligt talt været i stand til at forme gulvet efter vores egen stil og smag. De forskellige farver indikerer adskillelsen af ​​de forskellige afdelinger,« siger Robbert. ”Vores butik tiltrækker mange besøgende hver dag og gulvet skulle være slidstærkt og kunne modstå både gangtrafik og slag. Designgulve i polyurethan har det smukke og stilrene beton-look gulv og alle fordelene ved et komfortgulv. Dette betyder at gulvet både er komfortabelt at gå på, meget stærkt og nemt at vedligeholde – det gør designgulvet ideelt for os” siger Robbert.

Vil du have mere information om EPI PU designgulve og alle mulighederne? Så download vores brochure!

^

Projekt

Elektronik Butik

^

Beliggenhed

Nuland, Holland

^

System

EPI Superbase 60 nv – UV bestandig polyurethan

^

Farve

To forskellige NCS-grå